Itsepuolustusta. Oikeasti.

Elukkatehdas.

Elukkatehdas tarjoaa itsepuolustuksen ja hätävarjelun luennointia ja opetusta. Tavoitteena on opettaa, mitä oikea väkivalta kaduillamme on. Ei riitä, että opetuksessa keskitytään ainoastaan fyysiseen puoleen, sillä väkialta on dynamiikaltaan paljon enemmän henkisellä ja psykologisella puolella kuin fyysisellä.

Opetuksessa keskitytään siihen, miten väkivaltatilanteita pystytään välttämään ja miten niistä voidaan päästä pois ilman että joudutaan ”tappeluun”. Vaikka näyttäisi joskus vääjäämättömästi siltä, että tappelu syntyy, on yleensä vielä mahdollista paeta tilanteesta.

Kuitenkaan ei voida sanoa että aivan kaikki tilanteet olisi hoidettavissa puhumalla. Joskus tarvitaan keinoja hätävarjeluun ja näiden työkalujen pitää olla tarpeeksi tehokkaita ja helppoja jokaisen oppia.

Elukkatehdas: miksi moinen nimi?

Pääsääntöisesti jokainen meistä haluaa ajatella itseään kehittyneenä, inhimillisenä ja sivistyneenä olentona. Kuitenkin todellisuudessa, jos huomaat olevasi vakavassa vaarassa jonkun toisen ihmisen toimesta, et voi olla täysin sivistynyt ihminen.

Stressireaktioiden vuoksi ainoastaan karkeamotoriset taidot kuten raapiminen, repiminen ja pureminen ovat käytettävissä. Joten on luontevaa, että tuot esille ns. eläimellisen puolesi.

Tätä me pyrimme tuomaan ihmisessä esiin osassa fyysisiä harjoituksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s