"Nahkurin orsilla tavataan"

Senshido Helsinki

Tervehdys!

16427559_1599832636711020_7843971772631803029_n

Senshido perustuu puhtaasti itsepuolustuksen opetteluun. Lajissa ei ole vyö- eikä tasoarvoja. Jokainen harjoittelee omien vahvuuksien ja heikkouksien parantamiseksi.

Suurin ero muiden itsepuolustusta opettavien tapojen kanssa on, ettei Senshido opeta yksittäisiä tekniikoita vaan harjoittelu on puhtaasti periaatepohjaista, kuten ”fyysisen vastahyökkäyksen viisi periaatetta” sekä verbaalisen de-eskaloinnin perusteet (kansankielellä puhe-Judo). Harjoittelu tapahtuu täydellä teholla ilman hyökkääjän suostumusta, joten realismissa harjoittelun suhteen päästään huomattavasti lähemmäksi.

Senshidoa harjoitellaan tällä hetkellä satunnaisesti teematuntina eri paikoissa. Vakiintunein treenipaikka on HMAC (Helsinki Martial Arts Center), jossa järjestetään myös seminaareja. Vakituinen treenipäivä järjestetään tarvittaessa perjantaisin kello 20:10 – 21.30.

Harjoittelua voi kysellä suoraan Jani Luukkoselta (Senshido Europe, Full Instructor). Elukkatehdas tarjoaa myös yksityistunteja, seminaareja ym. harjoitteluun liittyvää.

Elukkatehdas (ät) luukku.com

20150109_120411

Historia

Senshidon harjoittelu alkoi Helsingissä vuonna 2011, tuolloin harjoitteluryhmän nimi oli RBSD Helsinki. Tätä ennenkin sama porukka oli harjoitellut Senshidon periaatteita ja harjoittelun ohessa tehtiin paljon muuta kamppailullista harjoittelua. Treenit järjestettiin pääasiassa Helsingin Kisahallilla ja sen välittömässä läheisyydessä.

Vuonna 2014 Senshidoa harjoiteltiin Putkitien tiloissa ja porukan nimi oli Elukkatehdas.

Sittemmin harjoittelu siirtyi Helsingin osalta Helsinki Martial Arts Centerille, missä Senshidoa harjoitellaan nykyisin teema-tunti muotoisesti, kysynnän mukaan.

Senshidon harjoittelusta pääkaupunkiseudulla vastaa Jani Luukkonen.

Mainokset